af Maj Westphal

Jeg har haft et par mænd til at teste Maveric i en måned. Jeg vil gerne dele deres testemonials her.

af Eva Lønborg-Madsen

70-årig kvinde med lillefinger, som har sovet i over to år. Egen læge, speciallæger, hospitaler har ikke kunnet forklare eller hjælpe. Hun fik Energy Enhancer på, og inden for to minutter vågnede lillefingeren, og den er fortsat i fuld vigør i dag 6 måneder efter.

af Eva Lønborg-Madsen

Begge underarmsknogler brækket på venstre arm tre steder nede ved håndleddet med indoperering af metalskinne en uge efter bruddet. Fik anbefalet 4 x morfinpiller + 8 x Pinex per dag. Brugte Icewave, Energy Enhancer, Carnocine og Glutathion i stedet for på gipsen. Efter 14 dage blev gipsen fjernet og aftagelig skinne benyttet i stedet for. Fortsat brug af samme plastre. Sjældent smerter og ar vokset smukt sammen. Arvæv ikke eksisterende 3 måneder efter operationen.

af Eva Lønborg-Madsen

En benamputeret 70-årig kvinde har en tå, som er blevet opereret nogle år siden. Huden blev mørkere og mørkere, og tåen var meget smertepåvirket. Lægen gav hende en kraftig penicillinkur over 10 dage, og det hjalp ikke. Så fik hun Glutathion på og i løbet af dagen gik der hul på huden og betændelse løb stille og roligt ud over nogle dage. Tåen har været fin og smertefri siden. Fotos vedhæftet af tåen de første to dage med Glu - desværre ikke et billede af tåen helt betændelsestom.

taa1taa2

 

af Eva Lønborg-Madsen

En benamputeret 70-årig kvinde benytter Carnosine på arvævet på sin benstump, og har god erfaring med at bindevævet bliver blødere og blødere.

af Eva Lønborg-Madsen

I 46 ud af 58 år har jeg haft indsovningsproblemer, hvor det har kunnet tage op til 3-4 timer at falde i søvn.

De første 14 dage med Silen Nights gav ikke rigtig noget - uanset hvor plastret blev placeret. Derefter har jeg sovet som en baby hver eneste nat med en indsovningstid på 5-20 minutter :)

coredec2014af Maj Westphal

Jeg har det meste af mit liv haft probelmer med min hud, og det var sjældent den var pæn længere tid af gangen. Jeg har indtaget corsentials siden februar 2014 og nu er det sjældent at jeg ikke har pæn hud. Desuden har jeg oplevet mange andre fantastiske effekter af Corsentials

  • Pænere hud
  • Blødere hud
  • Stærkere krop
  • Mere energi
  • Bedre humør
  • Mindre stress – mere overskud
  • Ingen akilles smerter
  • Hurtigere restitution
  • Hår, hud og negle vokser hurtigere