Planlagte Arrangementer

Vi afholder forskellige former for arrangementer i årets løb. du kan se planlagte arrangementer ude til højre og ønsker du at deltage i en af dem, kan du enten tilmelde dig på Facebook eller kontakte en af os. der er som regel ikke mange pladser, så tilmeld dig og dine gæster i godt tid.

Arrangementer i din stue

Ønsker du at arrangere en Intro workshop, smertelindrings workshop eller dyre workshop, så kontakt os for aftale.

 

Smertelindrings workshopSmertelindrings workshop

Kom, hør om og prøv smertelindring med Lifewave Energi Terapi på din egen krop!

Har du også akutte eller mere eller mindre kroniske smerter, eller kender du nogen du holder af, der har det. Så tag dem i hånden og kom og brug et par timer af dit liv på denne workshop, hvor du kan høre mere om og afprøve disse plastre fra Lifewave, hvoraf flere af produkterne er godkendt som medicinsk udstyr i 27 EU lande.

Ja det lyder næsten for godt til at kunne være sandt, men TRO mig det er sandt og derfor lader vi dig afprøve dem på egen krop. Det vigtigste er, at du mærker effekten på DIN krop. Har du købt plastrene og gerne vil lære mere om dem og hvordan du kan optimere din brug af dem så er dette også en oplagt mulighed.

Plastrene giver kroppen en naturlig smertelindring og resultatet mærker du indenfor få minutter! Og så er de super enkle at anvende ved blot at påsætte plastre på smertepunkter. Ingen medicin eller anden skadelig kemi trænger ind i kroppen.

Produkterne bliver solgt i 110 lande og producenten har mere end 10 års erfaring. Et utal af studier og succes cases fra hele verden beviser klart produktets berettigelse.

Und dig selv eller dine kære den glæde at prøve dem, det er nemt og enkelt at reducere smerter oma. på dig selv, dine børn og dyr – alt dette helt uden brug af kemi / medicin.

Det koster 25 kr at deltage.

Basis plastre brugBasis plastre brug

Kom godt igang med dine plastre - kom og hør/lær hvordan du får mest ud af dine plastre og hvordan du kan hjælpe dig selv og andre ved hjælp af plastrene. Vi gennemgår forskellige vejledninger til plastrene.

Har du haft plastrene i et stykke tid og bare mangler inspiration og ny viden er du også meget velkommen.

Det koster 25 kr at deltage.

 

 

 

Dyre Workshop

Lifewave til vores kære dyr.

Vil du også gerne have muligheden at hjælpe din hest, hund eller kat så tilmeld dig til denne dyre intro workshop.
Du vil få en kort gennemgang af Lifewave’s fantastiske plastre og ikke mindst grundlæggende viden om hvordan og til hvad du kan benytte dem for at hjælpe dit dyr på bedst tænkelig vis og derved spare penge på dyrlæge regningerne.

Disse unikke plastre bør være at finde i et hvert hus/stald apotek, de kan Dyre intro workshoplindre smerter, løsne spændte muskler efter hård træning, sørge for at en naturlig healings proces efter en skade optimeres og ja så kan de også hjælpe mod forkølelse, inflammation m.v. – ja det er næsten kun fantasien der sætter grænser for brugen af disse plastre både på mennesker og dyr.

Efter selve introen er der en kort pause og så går vi i stalden og vil være en demo og blive besvaret spørgsmål om patching af dyr.

Der er meget stor efterspørgsel efter disse dyre workshops og alle fremtidige arrangementer bliver kun opslået her på siden.

Det koster 25 kr at deltage.